ШТО ЌЕ НИ СЕ СЛУЧИ ПО СМРТТА?

ШТО ЌЕ НИ СЕ СЛУЧИ ПО СМРТТА?

 

Рецензент: Прим. Д-р. Тодор Влахчев

 

Прва книга на македонски јазик со неверојатни сведоштва на македонски граѓани кои доживеале клиничка смрт и други неверојатни настани! Книгата има 100 страници.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s