__________

ЕДИНСТВЕНА МОЖНОСТ ДА ГИ ЗБОГАТИТЕ ВАШИТЕ СОЗНАНИЈА ЗА МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЈА ПРЕКУ КНИГИТЕ НА

АЛЕКСАНДАР ДОНСКИ!

ЗА САМО 70 АУСД ЌЕ ДОБИЕТЕ КОМПЛЕТ ОД ДЕСЕТ КНИГИ СО РАЗЛИЧНИ НАСЛОВИ ПО ВАШ ИЗБОР!!!

ДОКОЛКУ НАРАЧАТЕ ПЕТ КНИГИ ЦЕНАТА Е САМО 40 АУСД.

ДОКОЛКУ НАРАЧАТЕ ЕДНА КНИГА, ЦЕНАТА Е 10 АУСД.

ВО СИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛУЧЕНА И ПОШТАРИНАТА ОД МАКЕДОНИЈА ЗА КОЈА БИЛО ДРЖАВА ВО СВЕТОТ!!!

ЗА ВО МАКЕДОНИЈА ЦЕНАТА НА ЕДНА КНИГА Е 300,ОО ДЕН.

АКО НАРАЧАТЕ ПЕТ КНИГИ ЦЕНАТА Е САМО 1.200 ДЕН.

АКО НАРАЧАТЕ 10 КНИГИ ЦЕНАТА Е САМО 2.000 ДЕН.

ПОШТАРИНАТА Е НА НАША СМЕТКА!

Имате можност да изберете од следните книги, по жанр:

                                                          alt=              

За нарачки обратете се на е-маил адреса на авторот
Александар Донски: adonski@t-home.mk

ДОКОЛКУ И САМИТЕ ПИШУВАТЕ И САКАТЕ ДА ОБЈАВИТЕ КНИГА, ОБРАТЕТЕ СЕ ИСТО ТАКА НА АЛЕКСАНДАР ДОНСКИ ЗА ДА ДОБИЕТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ИСКЛУЧИТЕЛНО КВАЛИТЕТНО И ЕФТИНО ПЕЧАТЕЊЕ НА ВАШАТА КНИГА!

Јазици на комуникација: македонски, English, српски, hrvatski, блгарски

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s